Rusza kanał Śpiewnika Wywroty na TouTube!

Właśnie ruszył nasz nowy kanał dla gitarzystów i amatorów ukulele. Dwa razy w tygodniu pojawią się w nim profesjonalne opracowania znanych i lubianych piosenek. Zapraszamy do subskrypcji kanału!

Subskrybuj

Chris Tomlin

Christopher Dwayne Tomlin (ur. 4 maja, 1972) - amerykański wokalista i autor piosenek, lider uwielbienia.

Dyskografia:

Inside Your Love (1995)
Authentic (1998)
Too Much Free Time (1998) with Ross King
The Noise We Make (2001)
Not to Us (2002)
Arriving (2004)
See the Morning (2006)
Hello Love (2008)
And If Our God Is for Us... (2010)
Burning Lights (2013)
Love Ran Red (2014)

Passion event albums

Live Worship from the 268 Generation (1998)
Better Is One Day (1999)