Sean Kingston

Sean Kingston - (właściwie Ka'Shon Anderson) (ur. 3 lutego 1990 roku w Miami, Floryda) - amerykański piosenkarz rap, R&B i pop. Zadebiutował w 2007 roku singlem Beautiful Girls. Jego Debiutancki album został wydany 31 lipca 2007 roku.

Dyskografia :
* 2007 Sean Kingston
* 2009 Tomorrow
*2013 Back 2 Life
Single :
* 2007 Beautiful Girls
* 2007 Me Love
* 2008 Take you there
* 2009 Fire Burning
Album :
* 2013 Back 2 Life

Podobni wykonawcy

Taio Cruz

Taio Cruz

31 piosenek
Jay Sean

Jay Sean

31 piosenek
Akon

Akon

64 piosenki
Flo Rida

Flo Rida

31 piosenek