Nok So Tebe Darko Ilievski

Tekst piosenki

  • Tekst piosenki Redakcja
Кога би можела ти да ме гледаш мене,
исто ко сега јас што те гледам само тебе.
Кога би можел јас, тебе да те имам но,
ти сакаш сигурно да сакам искрено.

Само на еден ден сега биди ти со мене,
на филм да одиме, па на вечера во кревет,
ќе биде посебно, со тебе сигурно совршено.

Реф.
Само на една ноќ со тебе јас би направил сé
на една ноќ со тебе јас ке променам сé
Само на една нок со тебе јас би направил сé
за тебе, за тебе.

4x

Само за тебе је је само за тебе

И после една ноќ сакам да сум пак до тебе,
среќен ме правиш ти, ме смееш цело време.
Незнам што чувствувам, сакам да те имам за,
цел живот тебе јас, до мене секогаш.

Биди до мене кога сонцето заоѓа,
биди до мене кога утрото доаѓа,
Чувај ме, мази ме, пази ме, сакај ме ти.

Реф.
Само на една ноќ со тебе јас би направил сé
на една ноќ со тебе јас ке променам сé
Само на една нок со тебе јас би направил сé
за тебе, за тебе.

3x

Само за тебе је је само за тебе
Само за тебе је јеРеф.
Само на една ноќ со тебе јас би направил сé
на една ноќ со тебе јас ке променам сé
Само на една нок со тебе јас би направил сé
за тебе, за тебе.
Oceń to opracowanie
Kontrybucje:
Redakcja
Redakcja
anonim

Najpopularniejsze piosenki Darko Ilievski