Vaya Con Dios

Vaya Con Dios (z hiszp. "Idź z Bogiem") - belgijski zespół , znany z przebojów takich jak: Nah neh nah, Puerto Rico, czy What's A Woman.

Dyskografia:

* 1988 Vaya Con Dios
* 1990 Nah Neh Nah
* 1990 Night Owls
* 1992 Time Flies
* 1995 Roots and Wings
* 1996 The Best of
* 1998 What's a Woman
* 2005 The Promise
* 2006 The Ultimate Collection
* 2009 Comme on est venu

Ponad 20 lat temu to belgijskie trio: Dani Klein, Dirk Schoufs i Willy Lambregt wydali debiutancki album.

Podobni wykonawcy

Katie Melua

Katie Melua

58 piosenek
Sam Brown

Sam Brown

31 piosenek