Eden baknež (Еден бакнеж) Vlado Janevski

Tekst piosenki

  • Tekst piosenki Redakcja
    1 ocena
Сè откако знам
усни дарувам, а срце не
Не те познавав,
а го сочував за тебе

И само чекав ден
да ме одведе до твојот праг
Чувај го добро
одамна ти следи траг

Еден бакнеж и магија се стори
Мојто срце капија ти отвори
Потпиши се преку лузни стари,
после твојто име точка стави
Пред тебе што било да заборави

Љубев површни, љубев погрешни
и не жалам
Седум мориња минав
само да те засакам

Место трендафил срце оставив
на твојот праг
Чувај го добро
одамна ти следи траг

Еден бакнеж и магија се стори
Мојто срце капија ти отвори
Потпиши се преку лузни стари,
после твојто име точка стави

Пред тебе што било да заборави
Oceń to opracowanie
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Kontrybucje:
Redakcja
Redakcja
anonim