Vakov ili takov (Ваков или таков) Vlado Janevski

Tekst piosenki

  • Tekst piosenki Redakcja
Ти ги знаеш сите мои маани
а пак ме примаш кога ќе нападне
злоба и лудило од сите страни
Мојот спас е твојто болно чекање...

Сега знам колку е скапа твојта љубов
а јас ја земав здраво за готово
Ја плаќаш со солзи секоја моја грубост
од нив срцето ти е позлатено

Денеска сум крал на блесок магичен
утре може в кал ко лузер обичен
Ваков или таков ќе им мине меракот
- само ти ќе ме сакаш еднакво

Денес имам сто крила да полетам
утре пак на дно штом ќе им здосадам
Вака или така ќе си мине времето
- само ти ќе ме сакаш еднакво
Oceń to opracowanie
Kontrybucje:
Redakcja
Redakcja
anonim