Srce preku neboto (Срце преку небото) Vlado Janevski

Tekst piosenki

  • Tekst piosenki Redakcja
Пред да те сретнам тебе
мислев дека љубов е
што помалку да дадам
на крајот да им земам сѐ.

Но, мојот свет се пресели
во твоите очи бакарни
ко во песко жив потонав во нив
кога рече ти.

Разголи ми ја душата
покори ми го телото
и ѕвездите ќе навезаат за нас
срце преку небото.

Во овој свет на лаги
само ти си вистина
среде мрачен океан
единствен остров светлина.

Ко бос да газам преку жар
брзам да ти прејдам праг
маска отфрлам, срце отварам
да ми кажеш пак.

Разголи ми ја душата
покори ми го телото
и ѕвездите ќе навезаат за нас
срце преку небото.
Oceń to opracowanie
Kontrybucje:
Redakcja
Redakcja
anonim